“СТУДИРАЊЕ БЕЗ ГРАНИЦА”

“СТУДИРАЊЕ БЕЗ ГРАНИЦА”

Postod CzRKBG » Pon Nov 05, 2012 16:13

Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената у Београду вас позива на серију интерактивних предавања под називом “СТУДИРАЊЕ БЕЗ ГРАНИЦА - Компас за академску мобилност” која ће се одржати у петак 9.новембра 2012. године од 13.30 до 18 часова у Свечаној Сали на другом спрату Ректората Универзитета у Београду, Студентски трг 1.

Поред тога што ће добити бројне практичне савете за приватни и академски живот у иностранству, студенти ће имати прилике да сазнају које су предности студирања у иностранству, како одлучити о наставку школовања и бирати усмерења, како и када се пријавити за стипендије, које хонорарне послове радити током студирања, зашто је важно препознати прилике које се могу указати током студирања и максимално их искористити и које су разлике у системима студирања у иностранству и код нас.

Ову интерактивну серију предавања почеће у 13 часова и 30 минута консултанткиња Кембриџ ЕСОЛ-а у Србији која ће говорити о различитим тестовима енглеског језика које је неопходно полагати ради наставка студија на енглеском језику.

О свом личном искуству од 14 часова и 20 минута говориће гости ЦзРК-а, некадашњи студенти Универзитета у Београду и алумнисти различитих програма стипендирања који су се по завршеним постдипломским студијама у Великој Британији, Белгији, Кини и Француској вратили у Србију.

Надамо се да ће студенти препознати прилику за разговор о студирању у иностранству и свим неопходним корацима које је потребно предузети у припреми за овај важан корак у развоју каријере.

Молимо вас да се пријавите за овај догађај на http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/inde ... &prev=grad
CzRKBG
 
Postovi: 19
Pridružio se: Sre Jun 09, 2010 10:52

Povratak na Razno

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron